top of page
Yazarın fotoğrafıYASEMİN ÇİÇEK AKÇA

Dünya Uptade Oldu

Nuh'un Gemisi gerçeği..!


Komplo teorileri yapılırken, Allah'ın, İlahi Sistem'in bir planı olacağı, ışık ve karanlığın çarpışmaları, savaşı sonucu galibin ışık olacağı hiç hesaba katılmış mıydı? 🙏

Karanlığın planı vardı evet... Uyanmış olan pozitifler de çoktu. Arka planda İlahi Sistem bedenlere ayrı, ruh diye bilinegelen ışınsal bedenlere uyarıları, karma temizliği, bilinçaltı temizliği,... şeklinde ışık oranını artırıcı çalışmaları oldu. Pozitif düşünün, optimist olun, saf niyetli olun, bilinçaltı temizliği yapın, iyilik yapın, bilincinizi yükseltin, sevin, affedin, "biz" deyin,... şeklinde uyarıları oldu.

Gemi..? Durum ne..?

Kalanlar geri dönüşüme(maddenin yok olması söz konusu değildir,yeraltına, radyasyon, antimadde, uv, ...) gemiye binenler de Mehdi/Uranüsyen Güneş/Zulkarneyn/Kaim/13... artık lakabı ne ise, bu kişinin kaptanlığıyla yeni dünyaya yani Uptade olmuş sisteme, bu yengeç dolunayıyla(30 Aralık 2020 ) geçiş yaptı.

Yenileyicilik işlevi bu demektir İnsan-ı Kamilin. Her üst sürüme yükseltme işlevi için o üst sürüm kamil insan Bilinci Gelişmişlik düzeyine göre bir üst versiyon görevli ruh. O üst versiyon isimlerle donatılmış, yaratılmış, tekamülü ile potansiyelleri açığa çıkmış-iş yapmış-yol açmış kişi. DNA-mRNA-tRNA-rRNA, ... yeni yazılım, yeni DNA kodları...!

Kehf suresindeki ayetler Mehdi lakaplı İnsan-ı Kamili betimler. Görevi ise Tekvir SURESİ'nin icaplarını yerine getirmek.

Her şey yeni dünya bilinci/yeni yazılım/yeni sürüm/... hizmeti detayları.

Gemiyi bildiğiniz denizdeki gemi olarak düşünmeyelim. Bilgisayar ya da beyin sistemi kuantum üzerinden düşünelim. Makro bedenin beş duyu ile algılanamayan bölümündeki işler bunlar.Görevliler O potansiyele, yaradılışa, fıtrata, o isim terkiplerine, yazılıma, programa sahip olanlar arasında, ekip çalışması ile gerçekleşti.

Kuantum beyinler tamamen mucize. Bedende değil marifet... Sonsuz olan bilinçler. "Ben" dediğin bedenin değil bilincin.Önemli olan bilincin ile nasıl evrildiğin... Bedenselliğini nasıl törpülediğin... Saf niyet, saf enerji, saf bilinç,... 🙏

ŞİFA OLSUN..!

Y. Ç. A.


12 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Aşı olmalıyız

Komplo teorileri negatif kaynaklıdır. Dünya hasta ve müdehale şart..! Aşı ol ve seyrelt kendini!

Toksik Beslen-ME!

Ehillik,belli bir alanda ustalık, yeterliktir.Her meslekte,işte liyakat şartı aranması gerekir.Bu şu demek değildir; diploması olan...

Comments


Yazı: Blog2_Post
bottom of page