top of page
Yazarın fotoğrafıYASEMİN ÇİÇEK AKÇA

İlahi Sistem'de Güneş projeksiyon, Ay da Perde ise...Güneş nereden alır ilmi?

Hakikatlerin, illüzyon perdesini yararak ortaya çıkacağı, geleceğinizi yeniden inşa edeceğiniz, yepyeni bir potansiyel sunuyor, bu Balık Yeniayı-13 Mart...

Bu demek değildir ki, hokus pokus hemen değişim göreceksiniz... Daha önce de belirttiğim gibi, dünya frekansı üst boyutlara göre düşük, yavaş... İzdüşümlerini farklı zaman dilimlerinde yaşayacaksınız.

İlahi sistem, batında yani sistemin mutfağında iş-oluşları bu tarafa, zahire cereyanı zamana yayılıyor.

Filmin kamera arkası(batın/gayp) ve sahnelenmesi(zahir/görünen) ... Dünya sahnedir.Asıl oyuncu ışınsal bedendeki şuur... Bedendeki ise bilinçtir. Şuur, bilincin verisine göre, batında iş, oluş, kontrat yapar. Uyku/rüya, batına açılan kapı... Beden uyur, asıl SEN uyanırsın. Yarı ölüm...Onun için "olan olmuştur, ölen ölmüştür" denir...

Bilinçaltı temizliği ne ölçüde ise, bilinç hangi seviyede ise o ölçüde irade koyarsın. Bilinç yükseldikçe, ÖZüne, gerçekliğine, hakikatine ayna tutarsın. Yoksa atalarının negatif geçmişi direksiyona geçer. Ayrıntılar kafa karıştırabilir, sırdır, ehil olmayana ağır bilgilerdir. Kafanın, hakikatlerle karışması aslında iyidir ama yavaş yavaş, sindire sindire, hazır olmuşluğa göre..!

Geçmiş(Oğlak) temizlendi, sıra geleceği(Kova) temizliğinde demiştik..!

Balık sezgiler , hayal, bilinçaltı, hakikat ilmidir. Amaç bilinçaltını hakikatlerle doldurmak... Gerek karmalar(ataların deneyimlerini genetik yolla geçişi), gerekse öğrenilmiş yanlış, ezber, sorgulanmayan, altı boş veriler karar ve seçimlerimizde, irademizde virüs, parazitvari terör saldırısı yaratıp, illüzyon işlevi gerçekleştiriyor. İllüzyon, ÖZümüzden uzak potansiyeller yaşatıyor.

Her burcun pozitif ve negatif kutbu vardır. Saf niyet olmadığı vakit, hayatımıza negatiflikler davet ediyoruz. Sonra da niye bunlar benim başıma geliyor, diyoruz. Balık, sağlam durmazsak illüzyon gözlüğünü takar gözümüze. Perde üstüne perde... Doğru-yanlış ayıramayız.

Ne yapalım peki?

Her eyleminiz öncesi en az üç kez düşünün... Niyetinizi sorgulayın... Nefs mi, saf niyet mi..?

Bilinçaltınızı temiz tutun, hakikat verileriyle doldurun.

Diyelim ki hırs, kısasa kısas, kıskançlık,... niyetli... Döner dolaşır seni bulur.Sen olaydaki mesajını al, kabule geç, şifalan, tekrar yapmamaya dikkat et..!

Şunu unutmayalım... Yapana değil, yaptırana bak..!

Varı var eden, yoku yok eden ALLAH'tır!

Y. Ç. A.

6 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Aşı olmalıyız

Komplo teorileri negatif kaynaklıdır. Dünya hasta ve müdehale şart..! Aşı ol ve seyrelt kendini!

Toksik Beslen-ME!

Ehillik,belli bir alanda ustalık, yeterliktir.Her meslekte,işte liyakat şartı aranması gerekir.Bu şu demek değildir; diploması olan...

Comments


Yazı: Blog2_Post
bottom of page