top of page
Yazarın fotoğrafıYASEMİN ÇİÇEK AKÇA

ŞÜKÜR DİYELİM ! #14

Bazıları kıymeti,kaybetme korkusu yaşayınca anlamakta çoğu kez...Ah bir evim olsun,kutu gibi olsun fark etmez ,der... Kutu gibi evi olur,beğenmez,daha fazla odalı ev ister... Bu böylece sürüp gider.Yani işin içine nefs,açgözlülük,hırs girince ,dahalarla,enlerle başlayan cümleler,istekler artar.Sonra sistem kurallarında bunlar mayınlı alanlar olduğu için hoooop dön başa ,belki de daha kötüsüne.Bu da sistemin tokadı durumu !

-Ellerini beğenmezsin,çirkin bulursun.Peki ya ellerin olmasaydı?Ya da kaza geçirip ellerin kesilse...!

-Huzurlu İşini beğenmezsin.Peki bugün işten atılsan...!

-Sevgilin üzerine çok düşüyor.Sıkıldın.Peki bugün sevgilin senden ayrılma kararı verdi ,ilişkiye yeterince özen,ilgi göstermiyorsun diye...!

* Bulduğumuza kıymet vermiyoruz.Bulamadığımıza fazlaca anlamlar yüklüyoruz.

**Standartınız var diyelim.Eve giren maaş 5000tl...Hırs nedeniyle maaşı az buluyorsun ama ihtiyaçlarını karşılıyorsun...Bu para hanesinde olmayan var...İşten ayrıldın,daha iyi bir teklifle...Peki orasının sana maaşını düzenli vereceğinin ya da iş yerinin kapanıp kapanmayacağının garantisi var mı ?

***ŞİMDİ DİYECEKSİNİZ Kİ ,KORKALIM MI,YERİMİZDE Mİ SAYALIM?...SAF NİYETLE YAPILAN HER ŞEY KABUL EDİLEBİLİR VE SİSTEM VESİLE EDER DAHA İYİ TEKLİFLERİ !...AMA HIRS,AÇGÖZLÜLÜK,ŞÜKÜRSÜZLÜKLE ATILAN ADIMLARIN GERİ DÖNÜŞÜ HÜSRAN...,TA Kİ SAF NİYETLE,ŞÜKÜR VE KIYMET BİLMEYLE HAREKET EDENE KADAR...!

****İLAHİ SİSTEMDE BİZ BİLİNCİ,SEVGİ,HAK,HUKUK,ADALET,VİCDAN,SAF NİYET,AKIL,DÜRÜSTLÜK,...vb GEÇERLİDİR.DİĞER NEGATİF KAYNAKLI DURUMLARDA İMTİHANA DAYALI TÖRPÜLENME ÇALIŞMALARI UYGULANMAKTADIR.

*****İRADEMİZİ NASIL KULLANDIĞIMIZA DİKKAT EDELİM !

6 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Zülfikar.. ?

Zülfikar çatal uçlu bir kılıç olarak tasvir edilir ama bu sadece betimleme için kullanılmış mizansendir. İşin aslı farklıdır. Zülfikar...

Seçimlerin Seni Ne Kadar Mutlu Etti?

Bazen hiç düşünmeden, bazen hiç önemseden, gelişigüzel kararlar veririz. Ama bu kararın, geleceğini inşasında ne denli etkili olduğunu, o...

# SON DEM #

Astroloji haritasında Oğlakta bulunan Satürn, 17 Aralık'ta Kovaya geçecek. 14 Aralık'ta da Yay yeniayı ve Güneş Tutulması gerçekleşecek....

Comments


Commenting has been turned off.
Yazı: Blog2_Post
bottom of page